Voor 11.00 besteld, dezelfde dag in huis!

Direct bestellen

Disclaimer

De website www.eltinkdraad-kabel.nl en de meeste onderdelen (tekst en afbeeldingen) zijn eigendom van Eltink Draad & Kabel. Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Eltink Draad & Kabel.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Eltink Draad & Kabel sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Eltink Draad & Kabel is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond. Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.eltinkdraad-kabel.nl zijn geen eigendom van Eltink Draad & Kabel. Eltink Draad & Kabel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Eltink Draad & Kabel worden onderhouden.

Direct bestellen

Telefoon
Email
Bestelformulier